CQuartz Leather & Vinyl zastitni premaz

Opis:
CQuartz Leather & Vinyl je vrhunska zaštita za kožne i vinilne(mekanu plastiku unutar auta) površine u vašem vozilu! Naša nova visokotehnološka formula stvorena je korištenjem samo najkvalitetnijih dostupnih sastojaka i nudi lijepu „bolju od nove“ završne obrade bez dodatnog sjaja! Osmišljen je kako bi osigurao izvrsnu kombinaciju osjetljivog na dodir, osjetljivost na dodir, ekstremnu zaštitu i nevjerojatnu trajnost. CQuartz Leather & Vinyl je posebno razvijen kako bi se oduprli mrljama, prljavštini, prijenosu bojenja i UV zraka u godinama koje dolaze. Održavanje vaših unutarnjih površina postaje jednostavno kao brisanje vlažnom krpom.

CQCL30
CARPRO
7.450,00 RSD
Sa PDV-om

Opis:
CQuartz Leather & Vinyl je vrhunska zaštita za kožne i vinilne(mekanu plastiku unutar auta) površine u vašem vozilu! Naša nova visokotehnološka formula stvorena je korištenjem samo najkvalitetnijih dostupnih sastojaka i nudi lijepu „bolju od nove“ završne obrade bez dodatnog sjaja! Osmišljen je kako bi osigurao izvrsnu kombinaciju osjetljivog na dodir, osjetljivost na dodir, ekstremnu zaštitu i nevjerojatnu trajnost. CQuartz Leather & Vinyl je posebno razvijen kako bi se oduprli mrljama, prljavštini, prijenosu bojenja i UV zraka u godinama koje dolaze. Održavanje vaših unutarnjih površina postaje jednostavno kao brisanje vlažnom krpom.

CQuartz Leather & Vinyl je testiran na različite kemikalije i uvjete, uključujući blato, masnoću, prijenos boje, bojice, pa čak i super ljepilo! CQuartz Leather & Vinyl NE blijedi ili žuti u ekstremnim UV zračenju i štiti postojeće materijale pomoću UV inhibitora integriranih u formulu kako bi osigurala vrhunsku UV zaštitu. Zaštitite svoj interijer u istoj mjeri u kojoj zaštitite svoju boju s premazom CQuartz Leather & Vinyl!

Specifikacije:

Trajnost: 1 do 2 godine

Odupire prijenos boje

Otporan na mrlje

Otporna na kemikalije

Otporan na UV zračenje

"Easy clean" učinak, lako čišćenje

Čuva boju i odupire blijeđenju

Materijali na kojima se koristi:

Gotova koža

Vinil

Sintetička koža

Unutarnja plastika i drvo

 

Potrošnja:

5ml = 1m2

Uputstvo:

Temeljito očistite svu prljavštinu od ulja i masnoće.

Obrišite vlažnim mikrofiberom nakon čega slijedi suvi mikrofiber kako biste uklonili ostatke iz sredstva za čišćenje

Nanesite najmanje 10 kapi ili jednu malu traku/liniju na aplikator

Radite CQuartz Leather & Vinyl na površinu uključujući sve nabore i teksturu

Lagano obrišite višak nakon 2-3 minuta

Suvo nakon 10 minuta / Izbjegavajte vodu 4 sata / Potpuno stvrdnjavanje posle 3 dana

Veličina 30ml
arrow_upward