Godišnji odmor 21.8.2020. - 30.8.2020.

Sve poručeno u tom periodu šaljemo 31. Avgusta!

Brza zaštita spolja na mokro 1000ml

Beneficia je brza zaštita. Jednostavna za korišćenje za sve ljude koji su kratki sa vremenom. Sve što je potrebno na čist i mokar auto naprskati i saprati sa vodom i voda će ga aktivirati i sa ovim imate zaštitu na vašem autu. Možete koristiti kao samostalnu zaštitu ili kao proizvod za održavanje zaštite.

8802
2.073,00 RSD
Sa PDV-om
  Godišnji odmor 21.8.2020. - 30.8.2020.

Sve poručeno u tom periodu šaljemo 31. Avgusta!

Labocosmetica #Beneficia 

#BENEFICIA je samoaktivativni pojačivač premaza, zasnovan na fluoropolimernoj tehnologiji, koji se aktivira prskanjem vodom, čime se završava ciklus „bez dodira“ započet sa #PRIMUS. #BENEFICIA se dugo drži na površini, otporna je na kiseline, ptičje izmet, na alkalije, čak i najjače koje se nalaze u autopraonicama i na rastvarače. Smanjuje vreme sušenja, uklanjajući osnovni uzrok stvaranja ogrebotina i pečata bez upotrebe krpa ili aplikatora, drastično smanjujući rizik od stvaranja ogrebotina. Njegova mešavina fluoropolimera i siloksana brzo i lako obezbeđuje telu visoku zaštitu, sjaj, glatkoću i efekt lotosa, pružajući mu neverovatne perle i oblaganje, plus visoki hidrofobni efekat.


Razmera:

  1. Zima: nerazređen
  2. Leto: razređen 1:1
  3. Zaštićena vozila: 1:2
  4. Održavanje postojećih zaštita: 1:3

Kako koristiti:
Nakon što ste oprali auto i sprali sapunicu. Uzmite #Beneficia i poprskajte panele i uzmite i aktivirajte ga sa vodom. Nemojte raditi na direktnom suncu, na toplom panelu i nemojte dozvoliti da se osuši na površini.


Pakovanje:
Proizvod + Prskalica

Veličina 1000L
arrow_upward