Fini sunđer za poliranje DA Lilavi

Novi ProfiPolish polirni jastučići napravljeni su od reticulated premium pjene i u potpunosti se proizvode u njemačkoj proizvodnji.

Reticulirane pene se termički zapaljuju i vakumiraju pre dalje obrade, bukvalno eksplodirajući ćelijske membrane. Kao rezultat toga, pena dobija veću propusnost vazduha i na taj način omogućava bolju kontrolu temperature. Uz nižu temperaturu poliranja, završna obrada bez pruga može se postići mnogo brže.

Srednja, žuta pena se koristi kao podloga za sečenje / poliranje za uklanjanje oštećenja svetlih boja i optimizovana je za sitna jedinjenja za rezanje i lakove u jednom koraku. DA-podloga je posebno razvijena za upotrebu na poliraču dvostruke akcije.

PP145BT
Profi Polish
1.250,00 RSD
1.062,50 RSD Uštedite 15%
Sa PDV-om

Fini sunđer za poliranje DA Lilavi 

Novi ProfiPolish polirni jastučići napravljeni su od reticulated premium pjene i u potpunosti se proizvode u njemačkoj proizvodnji. Reticulirane pene se termički zapaljuju i vakumiraju pre dalje obrade, bukvalno eksplodirajući ćelijske membrane. Kao rezultat toga, pena dobija veću propusnost vazduha i na taj način omogućava bolju kontrolu temperature. Uz nižu temperaturu poliranja, završna obrada bez pruga može se postići mnogo brže. Srednja, žuta pena se koristi kao podloga za sečenje / poliranje za uklanjanje oštećenja svetlih boja i optimizovana je za sitna jedinjenja za rezanje i lakove u jednom koraku. DA-podloga je posebno razvijena za upotrebu na poliraču dvostruke akcije.

Veličina 130mm x 145mm

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward