.

Srednji sunđer za poliranje DA Zuti

Novi ProfiPolish polirni jastučići napravljeni su od reticulated premium pjene i u potpunosti se proizvode u njemačkoj proizvodnji.

Reticulirane pene se termički zapaljuju i vakumiraju pre dalje obrade, bukvalno eksplodirajući ćelijske membrane. Kao rezultat toga, pena dobija veću propusnost vazduha i na taj način omogućava bolju kontrolu temperature. Uz nižu temperaturu poliranja, završna obrada bez pruga može se postići mnogo brže.

Srednje rezana kupina pena koristi se kao podloga za poliranje za korekcije boje i ima nešto više reza u odnosu na žutu penu. Mekani rez obloženi idealno je pogodan za fino sečenje i jednostupan sjaj. DA-podloga je posebno razvijena za upotrebu na poliraču dvostruke akcije.

PP145YT
Profi Polish
1.250,00 RSD
1.062,50 RSD Uštedite 15%
Sa PDV-om

Srednji sunđer za poliranje  DA Zuti

Novi ProfiPolish polirni jastučići napravljeni su od reticulated premium pjene i u potpunosti se proizvode u njemačkoj proizvodnji. Reticulirane pene se termički zapaljuju i vakumiraju pre dalje obrade, bukvalno eksplodirajući ćelijske membrane. Kao rezultat toga, pena dobija veću propusnost vazduha i na taj način omogućava bolju kontrolu temperature. Uz nižu temperaturu poliranja, završna obrada bez pruga može se postići mnogo brže. Srednje rezana kupina pena koristi se kao podloga za poliranje za korekcije boje i ima nešto više reza u odnosu na žutu penu. Mekani rez obloženi idealno je pogodan za fino sečenje i jednostupan sjaj. DA-podloga je posebno razvijena za upotrebu na poliraču dvostruke akcije.

Veličina 130mm x 1450mm

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward