Grubi sunđer za poliranje DA Narandzasti

Novi ProfiPolish polirni jastučići napravljeni su od reticulated premium pjene i u potpunosti se proizvode u njemačkoj proizvodnji.

Reticulirane pene se termički zapaljuju i vakumiraju pre dalje obrade, bukvalno eksplodirajući ćelijske membrane. Kao rezultat toga, pena dobija veću propusnost vazduha i na taj način omogućava bolju kontrolu temperature. Uz nižu temperaturu poliranja, završna obrada bez pruga može se postići mnogo brže.

Čvrsta, narandžasta pena koristi se kao podloga za rezanje za uklanjanje oštećenja od srednje do teške boje i optimizuje se za rezanje jedinjenja kao i laka u jednom koraku. DA-podloga je posebno razvijena za upotrebu na poliraču dvostruke akcije.

PP145OT
Profi Polish
1.250,00 RSD
1.062,50 RSD Uštedite 15%
Sa PDV-om

Grubi sunđer za poliranje DA Narandzasti

Novi ProfiPolish polirni jastučići napravljeni su od reticulated premium pjene i u potpunosti se proizvode u njemačkoj proizvodnji. Reticulirane pene se termički zapaljuju i vakumiraju pre dalje obrade, bukvalno eksplodirajući ćelijske membrane. Kao rezultat toga, pena dobija veću propusnost vazduha i na taj način omogućava bolju kontrolu temperature. Uz nižu temperaturu poliranja, završna obrada bez pruga može se postići mnogo brže. Čvrsta, narandžasta pena koristi se kao podloga za rezanje za uklanjanje oštećenja od srednje do teške boje i optimizuje se za rezanje jedinjenja kao i laka u jednom koraku. DA-podloga je posebno razvijena za upotrebu na poliraču dvostruke akcije.

Veličina 130mm x 145mm

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward