Reset 1000ml

Opis:

CarPro Reset je formulisan kao savršen partner za nanotehnološke zaptivače/silente i premaze, sa svojstvima čišćenja prilagođenim njihovim jedinstvenim potrebama. Koristeći inteligentne pH površinske supstance, Reset razgrađuje prljavštinu i saobraćajne filmove snagom alkalnog sredstva za čišćenje, dok je na površini nežan kao pH-neutralni šampon. Nakon toga, Reset brzo ispere sa površine, ostavljajući za sobom ostatke sapuna ili silikone koji ometaju, vraćajući svojstva za oslobađanje perla i prljavštine („Hidrofobni efekat“) površine kako bi se održala njegova zaštita. U kombinaciji sa odličnim podmazivanjem, snažnim pjenastim djelovanjem za poboljšanu suspenziju prljavštine i visokim omjerom razrjeđiv...

CQRS1000
CARPRO
3.220,00 RSD
Sa PDV-om

Opis:

CarPro Reset je formulisan kao savršen partner za nanotehnološke zaptivače/silente i premaze, sa svojstvima čišćenja prilagođenim njihovim jedinstvenim potrebama. Koristeći inteligentne pH površinske supstance, Reset razgrađuje prljavštinu i saobraćajne filmove snagom alkalnog sredstva za čišćenje, dok je na površini nežan kao pH-neutralni šampon. Nakon toga, Reset brzo ispere sa površine, ostavljajući za sobom ostatke sapuna ili silikone koji ometaju, vraćajući svojstva za oslobađanje perla i prljavštine („Hidrofobni efekat“) površine kako bi se održala njegova zaštita. U kombinaciji sa odličnim podmazivanjem, snažnim pjenastim djelovanjem za poboljšanu suspenziju prljavštine i visokim omjerom razrjeđivanja, ovo je vrlo učinkovito i ekonomično pranje. U isto vreme, Reset se skoro u potpunosti zasniva na organskim sastojcima koji se javljaju u prirodi, što ga čini bezbednim za životnu sredinu i za korisnika kao što je i za vozilo. Ako prljavština skriva ljepotu vašeg automobila ili motocikla, onda znate da je vrijeme za Reset!

Razvijen za upotrebu sa svim CarPro nanotehnološkim zaptivačima i premazima, uključujući Reload, Hidro2 i CQuartz. *.

Nema pojačivača sjaja, nema polimera, nema voska unutra.

Inteligentni pH Surfaktanti obezbeđuju snažno čišćenje i penjenje, dok su ujedno blage i pH-Neutral (7) u upotrebi.

Gotovo u potpunosti dobijene od prirodnih, organskih i biorazgradivih sastojaka; oslobođen oštrih derivata natrijuma i lauril sulfata koji se nalaze u mnogim proizvodima šampona.

do 1: 1000 Omjer razrjeđivanja omogućava vrlo ekonomično čišćenje. (1: 1000 za održavanje čistoće, 1: 500 za dekonsko pranje)

Odlično podmazivanje i svež miris Aqua Marine mirisa čine ga sigurnim i prijatnim iskustvom pranja.

Može se koristiti i kao šampon za penu.

 

Veličina 1000ml
arrow_upward