.

Labocosmetica VITREO 250g pasta za poliranje stakla

Pasta za poliranje stakla, uklanja male ogrebotine, oksidaciju i koroziju na staklu. 

  • Idealno za uklanjanje tragova, ogrebotina i onečišćenja.
  • Savršeno za sve vrste stakla.
  • Uravnotežena formula koja garantuje konstantan i redovan rez.

Može se ručno koristiti za dekontaminaciju stakla pre nanošenja zaptivača ili premaza protiv kiše.

8864
2.640,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

#Vitreo je pasta specijalno dizajnirana za uklanjanje ogrebotina i nedostataka na staklenim površinama. Njena posebna formula, koja se sastoji od abrazivne smeše retkih zemaljskih elemenata i metalnih oksida visokog stepena čistoće, uravnotežena je na takav način da postigne izuzetnu tvrdoću i konstantan i redovan rez. Ove karakteristike čine #Vitreo pogodnim rešenjem za vraćanje prvobitnog stanja prozora automobila, ogledala i vetrobranskih stakala, pa čak i farova (staklenih, poput starih automobila).

Uputstvo za korišćenje

Koristite selotejp traku da biste pokrili osetljive delove vozila, poput poklopca od tkanine i plastike i gumenih lajsni. Nanesite proizvod na jedno malo područje, po mogućnosti na dimenzije najviše 20k20cm. Navlažite disk od filca i distribuirajte proizvod na jednoličan način. Navlažite posebnu tanku mikro podlogu od filca kao disk i ravnomerno rasporedite proizvod. Kada polirate, poprskajte malo vode ili naše #Lubrifica kako bi proizvod bolje funkcionisao i izbegao prekomerno pregrevanje površine, čime se isključuje rizik od stvaranja mikro ogrebotina.

Da biste uspešno uklonili ogrebotine, preporučljivo je da koristite rotacionu polirku pri maksimalnoj brzini od 1000 o / min, po mogućnosti koristeći meku podlogu za smanjivanje vibracija osetljive mikro podloge. Možete koristiti orbitalnu polirku. U svakom slučaju izbegavajte vršenje prekomernog pritiska jer to može dovesti do pregrevanja tretirane površine. Preporučljivo je koristiti meku, čistu i vlažnu krpu od mikrovlakana da biste uklonili višak proizvoda.

Ne koristite nikakav deterdžent, jer će površina biti vruća nakon upotrebe uređaja za poliranje, a deterdžent može kao rezultat ostaviti mrlje i tragove. Ne izvodite više od 2 uzastopna koraka na istom radnom području. Ako je potreban još jedan korak, pređite na drugo područje i ostavite da se ohladi onaj koji ste upravo tretirali. Dodatni korak izvršite samo kada površina više nije topla. Ponovite gornji postupak dok se završetak ne završi. Umesto toga, da biste eliminisali mrlje od kamenca i druge kontaminacije, kao što je prethodna obrada površine za naknadnu primenu zaptivača, kao što je naš #Akuavelok ili nano premaz protiv kiše, možete da koristite nasumičnu glodalicu za poliranje ili podlogu od mikrovlakana ako se koristite ručno.

Veličina 250ml

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward