3M Wetordry Rubber Squeegee

3M Gumeni svlakač vode

Rakel (squeegee) briše strugotine i vodu sa radne površine. Dodatak se takođe koristi za zaglađivanje punila i kita. Guma je čvrsta sa dovoljno fleksibilnosti da bude nežna prema površinama. Dimenzija za udobno i sigurno držanje.

Dimenzije 5 x 7,5cm

03009602
Na lageru
1.130,00 RSD
Sa PDV-om

 

3M Wetordry Rubber Skueegee je napravljen od fleksibilne, čvrste gume, idealne za uklanjanje mulja stvorenog tokom brušenja ili za nanošenje kita za zastakljivanje i plastičnog punila na popravke površina. Naš brisač briše višak materijala tako da imate bolji pogled na radnu površinu. Takođe pomaže da se izgladi punilo za telo i kit za zastakljivanje koji se nanosi.

Kako se strugotine, mulj i voda akumuliraju, naš 3M Wetordry gumeni čistač grli površinu da obriše materijal koji vam zaklanja pogled na to kako posao napreduje. Brigač je dovoljno čvrst da se probija kroz mulj, ali dovoljno mekan i fleksibilan da bude nežan na površini. Isti atributi čine ga savršenim izborom za nanošenje punila za telo i kita za zastakljivanje. Brigač zaglađuje punilo i kit kako bi bili ujednačeni sa okolnom površinom za profesionalno restauraciju automobila.

Dizajniran za udobnost i kontrolu

Sa 5 x 7,5cm, ovaj gumeni brisač je veličine da udobno stane u većinu ruku. Možete ga koristiti i kao blok za manje komade brusnog papira. Sa brisačem ćete imati bolju kontrolu nad radom koji se obavlja, bilo da je to uklanjanje strugotina i vode ili nanošenje punila i kita za zastakljivanje.

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.