Tornador® BLACK Z-020RS Pneumatski impulsni pištolj za čišćenje
Tornador® BLACK Z-020RS Pneumatski...
Tornador® BLACK Z-020RS Pneumatski...
Tornador® BLACK Z-020RS Pneumatski...

Tornador® BLACK Z-020RS Pneumatski impulsni pištolj za čišćenje

  • jači efekt – jača snaga – rezultati čišćenja
  • ugrađen regulator vazduha
  • ugrađena okretna spojnica na dovodu vazduha
  • ergonomičan, izolovana temperatura, manje vibracije
  • prikladan je za 2.2 kW/240 V klipni kompresor
  • napravljen je za dugotrajnu profesionalnu upotrebu
 

Veći obrtni moment, rezonanti efekat, beskompromisno čišćenje: Tornador® BLACK Z-020RS. Sa potvrđenom ergonomičnošću, sa izvanrednim taktilnim osobinama, zaštitom od mraza i sa ručicama sa niskom vibracijom. Rotirajući set sadrži hermetične kuglične ležajeve i opruge za povećanje impulsa. Zbog te činjenice Tornador® Black Z-020RS može da radi čak i pri pritisku od 4.5 bara.

Ugrađeni regulator vazduha i okretna spojnica na dovodu vazduha povećavaju fleksibilnost i lakoću upotrebe. Profesionalni pištolj za čišćenje auta, kamiona, autobusa i taksi vozila ima takođe industrijsku primenu, u čišćenju zgrada, u avijaciji i brodarstvu. Upotrebom Tornador® BLACK Z-020RS i inovativne tehnologije impulsa opruga za beskompromisno uklanjanje prljavština će biti iskorenjena.

Novi Tornador® alat startuje pri pritisku od samo 4.5 bara i može da obezbedi duboko i temeljno čišćenje. Tornador® Black Z-020RS se može koristiti čak i sa mobilnim klipnim kompresorom snage 2.2 kW -240V čim dostigne 270l/min. Shodno tome Tornador® Black Z-020RS se može koristiti ne samo za stacionarno već i za mobilno čišćenje.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.