Labocosmetica Mikrofiber za glancanje...

Labocosmetica Mikrofiber za glancanje Top Buffing 60x40

5763
Na lageru
825,00 RSD
Sa PDV-om

Top Buffing je super mekana krpa od mikrovlakana. Specijalno za izuzetno osetljive boje, bez ivica i bez šavova radi veće sigurnosti tokom njegove upotrebe zahvaljujući "tehnologiji laserskog reza". Eliminiše ostatke voska u potpunoj sigurnosti bez izazivanja kovitla na karoseriji, obe strane su izuzetno mekane da bi uvek imale iste performanse i sigurnost upotrebe.

Veličina: 60x40cm

 
Veličina
60x40

Labocosmetica svoj put pod nebom je odlučila da pravi svojim kvalitetom. Premium marka u auto industriji došla je na tržište ne zapaženo i tiho i zbog svog kvaliteta svako ko je probao se oduševio i nastavio da koristi marku. Marka je bazirana na čišćenju i zaštiti. Sa premium proizvodima za čišćenje možete naći sve što vam je potrebno od šampona (za ručno i mašinsko pranje) raznih ph vrednosti (kisela, alkalna, ph neutralna i slično) i za razne površine (metalne, staklene, lakirane, tkaninu i slično).

Ali jedna od još većih inovacija uradila je sa svojim keramičkim zaštitama za spoljašnjost vozila. Nisu kao mnogi se odlučili na "jednu" keramičku zaštitu već su napravili četri različite.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.