.
  • Nema na lageru

Sunđerasti Aplikator

Zamotajte 4 "CarPro antilop mikrofiber krpe. Koristite za nanošenje CQuartz, Finest, DLux i drugih proizvoda. Sa CQuartz premazima ovo vam omogućava da promenite tkaninu za nanošenje po potrebi jer ne želite da ih ponovo koristite ako ste dozvolili da se tečne staklene nano čestice kristalizuju na upotrebljenom antilopu. Takođe je opcija za uklanjanje zamagljenog CQ kada je omotan sa svježom krpom od mikrofibera od antilopa

CQAPP
CARPRO
365,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Nema na lageru

CarPro Applicator

Zamotajte 4 "CarPro antilop mikrofiber krpe

Koristite za nanošenje CQuartz, Finest, DLux i drugih proizvoda

Sa CQuartz premazima ovo vam omogućava da promenite tkaninu za nanošenje po potrebi jer ne želite da ih ponovo koristite ako ste dozvolili da se tečne staklene nano čestice kristalizuju na upotrebljenom antilopu.

Takođe je opcija za uklanjanje zamagljenog CQ kada je omotan sa svježom krpom od mikrofibera od antilopa

Specifikacije:

  • Veličina: 3.5"x1.5"x1 " - 90x40x25
  • Boja: Tvrda narandžasta pena sa crnom ultra mekom aplikatorskom penom na strani aplikatora

Uputstva:

  • Zavite sa mikrofiber antilop
  • Odložite 4-struku antilopu i zamenite po potrebi sa CKuartz nano-premazima
  • Za veće antilop koji se koriste za uklanjanje premaza, odmah upijte u APC / kantu za vodu dok se mašinsko pranje ili odložite kako biste izbegli čestice koje kristalizuju na peškiru.

Mere predostrožnosti:

Ako se koristi pjenasti blok sa PERL-om ili drugim ne-CQ proizvodima, ne koriste se isti blokovi pene za nanošenje bilo kog nano-premaza ili zaptivača.

Nakon upotrebe pažljivo isperite stranu aplikatora pjenastog bloka, pritisnite suvu i ostavite da se potpuno osuši na vazduhu pre sledeće upotrebe.

Veličina 1 kom

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward