.

Sretstvo za plastične površine 500ml HYDRA Labocosmetica

Labocosmetica Hydra je sretstvo za premaz svih plastičnih,gumenih,vinil površina. Vrlo univerzualno srestvo jer se može razređivati i u zavisnosti vašeg ukusa možete ga razređivati do zadovoljavajućeg rezultata. Može se razrediti do 1:5. Srestvo je na bazi vode i ne ostavlja površinu masnu i statičnu.

8809
2.100,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Labocosmetica #Hydra

#HIDRA je višenamenski hiper prekrivač(dresing) za širok spektar primena, specifičan za spoljne i unutrašnje plastične delove automobila. Lako se razmazuje i nanosi i nudi optimalnu pokrivenost, #HIDRA obezbeđuje odličnu otpornost na ispiranje, čak i hemikalije. Njegova fluoropolimerna struktura garantuje trajanje od oko 3 meseca na površinama, štiteći ih od UV zraka, koji oštećuju gumu, plastiku, vinil, kožu i akrilne materijale, oživljavajući boju bez masti. #HIDRA podnosi mrlje, efikasno štiteći od vode i prljavštine, obezbeđujući izuzetno visoku zaštitu i odličan efekt perli. #HIDRA je na bazi vode, ne sadrži rastvarače ili silikone i poštuje površine: čak i na kraju svog ciklusa trajanja, ne oslobađa ostatke i ne smanjuje plastične delove.

Upotreba:
#HIDRA se može razblažiti vodom do 1:5 (1 proizvoda / 5 vode) u skladu sa sjajem željenog završnog sloja i zaštite. Treba ga naneti ravnomerno i ostaviti da deluje. Nakon nekoliko minuta obrišite čistom, suvom mikrofiber krpom. Labocosmetica #HIDRA je višenamensko sretstvo, sa širokim spektrom primene: unutrašnji i spoljni plastičnh površina, takođe od gumenih površina, kože, vinila, guma. #HIDRA obezbeđuje visoku pokrivnost materijala. Njegova fluoropolimerna struktura obezbeđuje trajanje do 3 meseca štiteći od štetnih UV zraka. Labocosmetica #HIDRA štiti od mrlja, vode i prljavštine. Pomoću #HIDRA ćemo vam pružiti odličnu perlu. To je proizvod na bazi vode, bez rastvarača ili silikona. Može se razblažiti do 1:5.

Veličina 500ml

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward