Sretstvo za plastične površine 500ml...

Sretstvo za plastične površine 500ml HYDRA Labocosmetica

8809
Na lageru
2.290 din
Sa PDV-om

Labocosmetica Hydra je sretstvo za premaz svih plastičnih,gumenih,vinil površina. Vrlo univerzualno srestvo jer se može razređivati i u zavisnosti vašeg ukusa možete ga razređivati do zadovoljavajućeg rezultata. Može se razrediti do 1:5. Srestvo je na bazi vode i ne ostavlja površinu masnu i statičnu.

 

Labocosmetica #Hydra

#HIDRA je višenamenski hiper prekrivač(dresing) za širok spektar primena, specifičan za spoljne i unutrašnje plastične delove automobila. Lako se razmazuje i nanosi i nudi optimalnu pokrivenost, #HIDRA obezbeđuje odličnu otpornost na ispiranje, čak i hemikalije. Njegova fluoropolimerna struktura garantuje trajanje od oko 3 meseca na površinama, štiteći ih od UV zraka, koji oštećuju gumu, plastiku, vinil, kožu i akrilne materijale, oživljavajući boju bez masti. #HIDRA podnosi mrlje, efikasno štiteći od vode i prljavštine, obezbeđujući izuzetno visoku zaštitu i odličan efekt perli. #HIDRA je na bazi vode, ne sadrži rastvarače ili silikone i poštuje površine: čak i na kraju svog ciklusa trajanja, ne oslobađa ostatke i ne smanjuje plastične delove.

Upotreba:
#HIDRA se može razblažiti vodom do 1:5 (1 proizvoda / 5 vode) u skladu sa sjajem željenog završnog sloja i zaštite. Treba ga naneti ravnomerno i ostaviti da deluje. Nakon nekoliko minuta obrišite čistom, suvom mikrofiber krpom. Labocosmetica #HIDRA je višenamensko sretstvo, sa širokim spektrom primene: unutrašnji i spoljni plastičnh površina, takođe od gumenih površina, kože, vinila, guma. #HIDRA obezbeđuje visoku pokrivnost materijala. Njegova fluoropolimerna struktura obezbeđuje trajanje do 3 meseca štiteći od štetnih UV zraka. Labocosmetica #HIDRA štiti od mrlja, vode i prljavštine. Pomoću #HIDRA ćemo vam pružiti odličnu perlu. To je proizvod na bazi vode, bez rastvarača ili silikona. Može se razblažiti do 1:5.

Veličina
500ml

Labocosmetica svoj put pod nebom je odlučila da pravi svojim kvalitetom. Premium marka u auto industriji došla je na tržište ne zapaženo i tiho i zbog svog kvaliteta svako ko je probao se oduševio i nastavio da koristi marku. Marka je bazirana na čišćenju i zaštiti. Sa premium proizvodima za čišćenje možete naći sve što vam je potrebno od šampona (za ručno i mašinsko pranje) raznih ph vrednosti (kisela, alkalna, ph neutralna i slično) i za razne površine (metalne, staklene, lakirane, tkaninu i slično).

Ali jedna od još većih inovacija uradila je sa svojim keramičkim zaštitama za spoljašnjost vozila. Nisu kao mnogi se odlučili na "jednu" keramičku zaštitu već su napravili četri različite.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.