Koch Chemie Pol Star 1000ml

Koch Chemie Pol Star 1000ml

92001
Na lageru
815,00 RSD
Sa PDV-om


Koch Chemie Sredstvo za čišćenje tekstila, kože i alkantara 1000ml

Efikasno, neutralno sredstvo za čišćenje sa zaštitnom formulom koje se upotrebljava za proizvode od kože, alkantre i tekstila, kao što su presvlake i tepisi. Zahvaljujući sitnoporoznoj strukturi pene čestice prljavištine se podižu iz dubine vlakana i mogu se ukloniti usisivačem za suvo i vlažno čišćenje ili obrisati vlažnom krpom. Ne ostavlja vodene tragove i čuva prvobitnu vodonepropustivost. Zaštitno sredstvo štiti tretirane površint od  ponovnog brzog  prljanja. 

Pakovanje: 1000ml

 

Oblasti primene 

Koža, alkantara i tekstil, itd.  

Saveti za primenu 

U zavisnosti od količine prljavštine nanesite na površinu sredstvo u rastvorenom vidu u proporciji od 1:5 do 1:20   pomoću raspršivača, rukavicia od mikrovlakana ili slično i ostavite da malo deluje. Pažljivo tretirajte površinu sunđerom ili platnenom krpom od mikrovlakana u pravcu osnovnog vlakna. Ostatke proizvoda i nastalu penu obrišite vlažnom krpom ili uklonite pomoću usisivača za suvo i vlažno čišćenje. Kod korišćenja u raspšivačima i drugim uređajima za čišćenje tepiha savetujemo vam da dodate sredstvo za sprečavanje pojave pene Kocentschäumer. 

Upozorenje 

Pre upotrebe proverite postojanost boje i kompaktibilnost. 

Veličina
1000ml

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.