.

TurtleWax Ceramic Spray Coating 500ml

TurtleWax keramički sprej održava automobil trajno čistim. Super hidrofobi i SiO2 polimeri omogućavaju NEVEROVATNU SPOSOBNOST odbijanja vode, stvaraju zaštitni film i otpornost na hemikalije koja traje i do 12 meseci. 

Sprečava pojavu tačkastih mrlja od vode i naslaga nečistoća na karoseriji. 

011053342
Turtle Wax
1.650,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Nakon korišćenja ovog proizvoda, buduća pranja i sušenja automobila će biti laka i jednostavna. SJAJ: Pojačava dubinu i intenzitet boje i laka, ostavlja sjajni završni izgled kao u ogledalu.

Upotreba: Prskati na čist i suv automobil. Preklopljenom mikrofiber krpom prvo rasporediti proizvod a zatim ga utrljati po površini. Manje je više sa upotrebom ovog proizvoda. Dovoljno je jednom ili dva puta poprskati po zasebnom panelu ili delu automobila. Može se koristiti i direktno na suncu. Za najbolje rezultate, automobilsku farbu bi trebalo očistiti od svih kontaminiranih naslaga prljavštine, korišćenjem glinenog bloka ili drugim adekvatnim proizvodom.

Primena: Može se koristiti na svim spoljašnjim površinama automobila uključujući stakla, farove, plastične delove i točkove. Ne preporučuje se upotreba na kabrioletima sa platnenim krovovima. 

https://www.youtube.com/watch?v=RavkMAdy4dI

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Mala cena za extra efekat

Dva puta godisnji nanesete, rezultat je neverovatan...ovo se jednostavno mora imati, Ipak je to kornjaca

Was this comment useful to you? Yes No

Related articles on blog

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward