Podloga za radni prostor

Dostupno uskoro!

U ponudi imamo Swisstrax podne obloge pogodne za garaže i ostale radne prostorije. Swisstrax je kompanija sa proizvodnjom u SAD (Kalifornija) i Francuskoj (Decogarage). 

Swisstrax podloga za garaže

Šta je Swisstrax?

Swisstrax su podne obloge napravljene od najveće čistoće i kvaliteta polypropilena proizvedenog u Francuskoj. Polypropilen, laički rečeno je termoplastika, te ove podne oblogle čini jako čvrstim, otpornim na sve hemikalije, na koje možete postaviti i dvostupne dizalice. 

Vrste Swisstrax podnih obloga

 Ribtrax SmoothRibtrax Diamondtrax Vinyltrax

Swisstrax podne obloge se dele na četiri vrste:

  1. Ribtrax koji je glavna i najčešća opcija, perforirana (rupičasta) koja propušta prašinu, tekućine i prljavštinu, što omogućava da pod uvek izgleda čist. Ovakav pod se lako čisti jer Ribtrax dizajn dopušta ispiranje zbog dizajna donjeg dela koji kanalizira vodu kroz sebe. Ribtrax je prirodno "rebrasta" pločica napravljena radi boljeg trenja kod mokrih radova. 
  2. Ribtrax Smooth ili Smoothtrax, pločica vizuelno slična običnom Ribtrax-u. Ona je takođe rupičasta ali je njena površina glatka. 
  3. Diamondtrax je pločica potpuno zatvorene strukture, izgledom simulira industrijske i metalne podove.
  4. Vyniltrax, po mnogima najatraktivnija podna obloga (pločica) koja svojim izgledom imitira drveni pod. Odlična opcija za showroom, i neke finije prostorije. 
  5. Dodaci poput uglova, adaptera, pregiba i slično.

Da li je Swisstrax otporan na mehaničke udarce? Koliko traje Swisstrax?

Swisstrax je definitivno otporan na udarce. Debljina Swisstrax-a je 1.8cm a otpornost mu je 365kg/cm2. Što znači da znači da na ove podne obloge možemo postaviti i dizalice poput popularnih dvostupnih dizalica. Swisstrax podne obloge u sebi imaju protivklizno sredstvo, za razliku od konkurencije koja ima samo protivklizni premaz koji se brzo potroši. 

Dimenzije Swisstrax pločica

Dimenzije svih Swisstrax pločica ili podnih obloga su 40x40cm, debljina 1.8cm. Za 1m2 potrbeno vam je 6.25 komada podnih obloga. Pločice se međusobno spajaju bez ikakvih ograničenja i bez obzira na vrstu pločice. Pa možete menjati boje i vrste pločica.  

Swisstrax garaža

Cena Swisstrax podnih obloga

  1. Ribtrax - 950 rsd (komad)
  2. Ribtrax Smooth - 950 rsd (komad)
  3. Diamondtrax 1,115 rsd (komad)
  4. Vyniltrax - 1,290 rsd (komad)

Swisstrax nije jeftina opcija za vaše podove ali ima svoje prednosti. Osim što čini vaš prosto uređenijim, lepšim, Swisstrax se može postaviti na bilo koju tvrdu porvšinu kojoj će dati novu dimenziju izgleda, ali će takođe i štititi površinu na koju se postavi. Swisstrax može postaviti bilo ko, vrlo je jednostavno a garancija je 15 godina. Mogućnosti uređenja vašeg prostora je praktično neograničena jer su pločice modularne, prenosive, te možete iste koristiti i prenositi sa eventa na event, ili ukoliko iznajmljujete lokaciju, kada izlazite iz iznajmljenog prostora, swisstrax nosite sa sobom na novu lokaciju. 

Swisstrax je idealna opcija za autosalone, radionice, garaže, sajmove, hangare, magacine i slično, kada vam je stalo da vam prostor izgleda uredno i kada želite da očutave ili ukrasite pod.  S obzirom na velike probleme koje nose epoxy premazi i povodi, Swisstrax nudi rešenje koje garantovano neće zarobljavati vlagu, neće pucati ili lomiti se, što je slučaj sa epoxy podovima. 

Vreme isporuke

Vreme isporuke Swisstrax pločica je 15 do 20 dana. 

Kako kupiti Swisswtax? 

Za porudžbine, pozovite 063 8595 311 ili nam pišite na carpro.rs@gmail.com

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.