Od 1. Marta 2021 godine uveli smo novu opciju za plaćanje na našoj internet prodavnici. Do sada ste vaše porudžbine mogli da platite pouzećem ili po predračunu ukoliko ste pravno lice. Od sada plaćanje je moguće i platnim karticama u celosti ili na odloženo do 12 rata.

USLOVI ZA PLAĆANJE NA RATE

Da li mogu da plaćam na rate?

Plaćanje na rate je dostupno za Banca Intesa debitne i kreditne kartice. Ukoliko imate Visa, American Express ili MasterCard izdatu u Banca Intesa, velika je verovatnoća da možete platiti na rate. Plaćanje Mastro i Dina karticama nije moguće

Napomena: Potrebno je da na kartici imate dovoljno raspoloživih sredstava, kako bi banka mogla da "rezerviše" ta sredstva, i proknjiži ratu svaki mesec. Ukoliko vam je taj novac već rezervisan (kupili ste veće negde nešto na rate), najverovatnije nećete biti u mogućnosti da završite plaćanje.

Ukoliko niste sigurni, možete uvek da proverite sa vašom bankom ili u krajnjem slučaju da idete na naplatu sve dok ne dođete do ukucavanja broja. Čim ukucate prvih 6 brojeva kartice, sigurnosni sistem banke će detektovati vrstu kartice i ukoliko je moguće, prikazati opciju za odabir broja rata na koji možete da plaćate. Ukoliko na ovaj način ustanovite da nemate opciju za plaćanje na rate, uvek možete da odustanete od plaćanja i vaša porudžbina biće poništena. 

Da li mogu da plaćam na rate bez kartice?

Na žalost nismo u mogućnosti da vršimo prodaju na rate na bilo koji drugi način. 

Šta mogu da kupujem na rate?

Sve što je u našoj internet prodavnici možete kupiti na rate. Sve što vam je potrebno dodajte u korpu i nastavite na naplatu. Potrebno je da se registrujete (kreirate nalog) prilikom naplate, i naš sajt će Vas odvesti na Banka Intesa sigurnosni sistem, mi podatke vaše kreditne kartice ne dobijamo.

Da li su moji podaci sigurni?

Da! Mi Veše podatke debitnih i kreditnih kartica ne dobijamo. Plaćanje se vrši kroz Banca Intesa sigurnosni sistem

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.