Čistaš za kožu 500ml DERMA Labocosmetica

Čistaš za kožu 500ml DERMA Labocosmetica

Derma Cleaner ili čištač za kožu je idealan za sve kožne površine da li unutar auta ili domaćinstva, čak može i patike,jakne,torbe i slično. Po potrebi se može razrediti 1:1 ali sa time smanjujete moć čišćenja. Pre upotrebe promućkajte i naprskajte na četku za kožu i sa četkom iritirajte površinu kako bi uklonili svu nečistoću i onda sa mikrofiber krpom uklonite višak sa površine i prljavštinu. Nemojte dozvolite da vam se proizvod osuši na površini i nemojte raditi na toploj površini.

 

Labocosmetica #Derma Cleaner

#DERMA CLEANER je koncentrisan proizvod sa uravnoteženom formulom, sposoban za nežno čišćenje svih vrsta kožnih površina. Koža automobila, ako se ne tretira redovno, ima tendenciju da dobije klasičan sjajni i istrošeni izgled. #DERMA CLEANER je idealan proizvod za održavanje, originalnog i prirodnog završetka kožne površine. Može se koristiti i kao deterdžent, za izvanredno čišćenje na vrlo oštećenim kožnim površina; i kao proizvod za održavanje. Zahvaljujući svojoj posebnoj formuli, obogaćeno emolijentima sa micelarnim funkcijama, čisti bez dehidriranja kože, sprečavajući prerano starenje i očuvajući originalni završni sloj kože. Na tretiranim površinama ostavlja dobar čist svjež miris.

Razređivanje:

  1. Po potrebi se može razrediti 1:1 ako održavate redovno kožu
Veličina
500ml

Labocosmetica svoj put pod nebom je odlučila da pravi svojim kvalitetom. Premium marka u auto industriji došla je na tržište ne zapaženo i tiho i zbog svog kvaliteta svako ko je probao se oduševio i nastavio da koristi marku. Marka je bazirana na čišćenju i zaštiti. Sa premium proizvodima za čišćenje možete naći sve što vam je potrebno od šampona (za ručno i mašinsko pranje) raznih ph vrednosti (kisela, alkalna, ph neutralna i slično) i za razne površine (metalne, staklene, lakirane, tkaninu i slično).

Ali jedna od još većih inovacija uradila je sa svojim keramičkim zaštitama za spoljašnjost vozila. Nisu kao mnogi se odlučili na "jednu" keramičku zaštitu već su napravili četri različite.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.