Odmašćivač površine 1000ml VERITAS...

Odmašćivač površine 1000ml VERITAS Labocosmetica

Veritas je jedan od proizvoda što svaki amater i profesioanalc mora da ima u svom arsenalu. Ukratko to je odmašćivač površine i pri poliranju ili nanošenju zaštite ili skidanje stare zaštite i nanošenje nove zaštite ovaj proizvod vam treba. Još jedna stvar što ga odvaja od svih drugih odmasćivača površine je to što se ovaj proizvod može razređivati za vašu potrebu. Sa čistom razmerom možete čak da uklonite i keramičku zaštitu i sa razblaženosti može se koristiti pri poliranju ili odmasćivanju površine pre zaštite. Jedan bonus je što možete sa ovim proizvodom i lepilo da uklonite sa površine.

 

Labocosmetica #Veritas

#VERITAS je odmašćivač, neophodan pre nanošenja premaza ili zaptivača/zaštite, koji čisti i odmašćuje površinu pre bilo kakvog nano tretmana, uklanjajući bilo koju vrstu maziva /ulja (bilo parafinskog ili sintetičkog ulja nove generacije) i polira, ističući osnovne nesavršenosti bez izbjeljivanja boje. Svi proizvodi na tržištu imaju jaku isparljivost koja ne dozvoljava da proizvod potpuno ukloni radna ulja. #VERITAS, za razliku od IPA-ova koji isparaju veoma brzo i ne mogu se duboko očistiti, posebno je razvijen za postizanje najboljih rezultata čak i u letnjim mesecima. IPA rešenja se obično koriste za proveru nakon poliranja, za čišćenje površine pre konačnog zaštitnog prelaza, jer su bespomoćni pred prašinom koja ima tendenciju taloženja odmah nakon toga. Međutim, #VERITAS je u stanju da potpuno ukloni ulja i, zahvaljujući visokom antistatičkom efektu, odbija prašinu, što omogućava lakši rad tokom nanošenja premaza. Čišćenje ovim proizvodom osigurava bolji krajnji rezultat i molekuli prevlaka će moći najbolje da se primene za površinu, obezbeđujući dugotrajniju zaštitu. Ali #VERITAS je mnogo više: pruža pomoć detalerima tokom nanošenja premaza: ako su u prvih sat vremena nakon nanošenja premaza stvoreni bilo koji oreol/high spot/naftna mrlja, on se može preraditi bez uklanjanja pomoću mikrofiber krpe natopljene proizvodom. da se ispravi greška. Zahvaljujući svojoj specifičnoj formuli, može se koristiti i na inovativan način, kao provera kontrole života premaza tokom faze pranja: mnogi šamponi ustvari ostavljaju mikro ostatke površinski aktivnih materija koji ne dozvoljavaju da se premaz manifestira i može prouzrokuje grešku detalja, jer možda pogrešno misli da je premaz nestao. Zahvaljujući # VERITAS ovaj problem je u potpunosti sprečen. # VERITAS je detaljno istražen, razvijen i testiran u laboratorijama Mafra u saradnji sa najboljim međunarodnim centrima za detalje.

Razmera:
#VERITAS se može koristiti čist ili razblažen do 1:5. Čisto da uklonite stare zaštite ili da rešite probleme tokom nanošenja premaza. 1:1 kao kontrola u fazi ispitivanja je od 1:3 do 1:5 kao uobičajena provera nakon poliranja. U slučaju čistog proizvoda, prskajte #VERITAS na krpu od mikrofibera i prenesite je na površinu. U slučaju razblaženog proizvoda, prskajte ga direktno po površini. Izbegavajte prskanje čistog proizvoda direktno na karoseriju. Nakon pranja automobila prskajte #VERITAS na površini haube sa udaljenosti od 60 cm, a zatim isperite mlazom vode.

Veličina
1000ml

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.