Set detailing četkica 2kom, CarPro

Set detailing četkica 2kom, CarPro

Idealne četkice za sve potrebe. Set od dve detailing četkice koje su namenjene za sve potrebe. Jedna četkica napravljena od dlaka divlje svinje, namenjena za najosetljivije površine kao što su crne sjajne plastike (unutrašnjosti i spoljašnjosti). Druga je sintetička četkica, dovoljno jaka da ukloni svu nečistocu ali dovoljno nežna da ne ošteti površinu koja se čisti.

CQBRUSH
Na lageru
2.150,00 RSD
Sa PDV-om

 

CarPro Detailing Brush SET

CarPro set detailing četkica je savršen set od 2 četkice za sve zadatke, čišćenja spolja i unutrašnjosti. S jednom četkicom od dlake dvilje svinje i jednom sintetičkom mekom četkom za osjetljive površine.

Obe četkice su otporne na hemikalije, alkohol i rastvarače, a neprestano će podnijeti strogu upotrebu bez greške.

Prirodna četkica od divlje svinje je najbitnija detailing četkica za sve teške zadatke čišćenja kao što su vanjske obloge, značke i teško zaprljanje, dok sintetička meka četka za dodir ima posebno dizajnirani sloj od split vlakana kako bi se osiguralo čišćenje bez ogrebotina čak i na najosjetljivijoj površini kao što je sjaj crna plastika, unutrašnje ukrase, satovi i ekrani.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.