LAKE COUNTRY HDO MIKROFIBER GRUBI BLUE 130MM

Cena: 2.150,00 RSD
 
Nema na stanju
PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova
Za kupovinu preko 10.000,00 RSD dostava je besplatna! U suprotnom plaćate trošak dostave iz cenovnika!
Trošak dostave će biti dodat na kraju kupovine
Ocena:
(0.0 od 0 ocena)
LAKE COUNTRY HDO MIKROFIBER GRUBI BLUE 130MM

Opis proizvoda

Jastučići od mikro vlakana Lake Countri iz HDO serije dizajnirani su za najviši rez. Kao što je poznato iz HDO jastučića za poliranje američkog proizvođača, kao noseća ploča koristi se posebna pena. To doprinosi smanjenju bočnog ili horizontalnog kretanja, a samim tim i toplote trenja, koja može brzo postati problematična, posebno kod moćnih ekscentričnih i prinudno ekscentričnih mašina za poliranje. Korišćena mikrovlakna, koja su dostupna u različitim stepenima tvrdoće i abrazivnosti, nisu osetljiva na toplotu i zamor materijala. Mikrofibre su dizajnirane za najveći rez, a samim tim i za brzo ispravljanje ogrebotina i kvarova. Uprkos ogromnom opterećenju, posebno u kombinaciji sa mašinama za poliranje visokih performansi iz Rupes-a i Flek-a, Lake Countri podloge od mikrofibera su izuzetno izdržljive, što opravdava veću cenu.

Raspodela pritiska i dizajn oblika na najvišem nivou: Lake Countri HDO jastučići

Od 130 mm, Lake Countri HDO jastučići od mikrovlakana imaju centralnu komoru koja odvodi toplotu sa mlevenom rupom za dalje hlađenje i precizno pozicioniranje. Lake Countri HDO ulošci su 30-40% skuplji od novijih Lake Countri SDO uložaka. Npr. Opravdani su Flek KSCE 10-8 ili Rupes LK900e mille. Lake Countri mikrofibere su takođe neosetljive i lakše se čiste kada se koriste noviji lakovi visokih performansi kao što su Rupes D-A Coarse Compound, Sonak Ultimate Cut 6-3 i Sonak CutMak abrazivna pasta.

Lake Countri podloge od mikrofibera HDO dostupne su u dve vrste abrazije

Jastučići od mikrovlakana iz serije HDO kompanije Lake Countri dostupni su u abrazivnim sredstvima. Jastuk od mikrovlakana sa plavom podlogom pruža maksimalan rez i prihvatljiv rezultat sjaja. Podloga od mikrovlakana sa narandžastom podlogom pruža malo manje reza, ali već dobar rezultat sjaja. Sa odgovarajućim lakom, "narandžasta" podloga od mikrovlakana može se koristiti za korekcije boje u jednom koraku.

HDO jastučići su dostupni u 3 različite pene

Podloga od mikrofibere HDO sa plavim nosećim slojem: Dizajnirana za maksimalno uklanjanje rezanja, ogrebotina, kovitlanja i oksidacije. Savršeno pogodan za brzu korekciju oštećenja boje

Podloga od mikrofibere HDO sa narandžastim slojem nosača: srednji rez, uklanjanje srednjih nedostataka boje sa dobrom završnom obradom, pogodan za korekcije boje u jednom koraku

Debljina jastuka: 13mm

Šta čini Lake Countri jastučiće od pene tako jedinstvenim?

Izuzetno veliki otpor i rezultujući nesmetan rad su faktori koji se mogu opisati u Lake Countri Pads. Posebno kod srednje rezane i završne obrade, posebno je dobar osećaj rada što Lake Countri daje penu i dovodi do konstantno savršenih rezultata!
Šifra artikla LC-HDOMF130B
Težina 0.1 kg
PDV (%) 20%
Jedinica mere kom
Proizvođač LAKE COUNTRY | Pogledajte sve proizvode brenda
Model LAKE COUNTRY HDO MIKROFIBER GRUBI BLUE 130MM
Vrsta robe OPREMA